Κλείστε συνεδρία εξ' αποστάσεως

 

Αξιοποιώντας την τεχνολογία

Πάντα μου άρεσε ότι αφορούσε το διαδίκτυο και την τεχνολογία, αλλά σήμερα τη βλέπω και ως ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την επικοινωνία μας!

  •  αν τα λέγαμε παλιά στο γραφείο μου, αλλά τώρα έχετε μετακομίσει πιο μακριά
  •  αν μένετε σε κάποια περιοχή με δύσκολη πρόσβαση στο κέντρο ή
  •  αν μένετε μακριά από το Παγκράτι και επιθυμείτε να συνεργαστούμε...

Έχουμε αυτή τη δυνατότητα πλέον!

Επιστημονική Ομάδα γραφείου

Βάσια Κωνσταντινίδη
Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, M.Sc.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με μετεκπαίδευση (M.Sc.) στη διατροφή και μεταβολισμό. Εσωτερική συνεργάτης του διαιτολογικού γραφείου.

Γιώργος Βλαχάκος
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Τελειόφοιτος Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης. Βρίσκεται στη θέση της πρακτικής άσκησης του διαιτολογικού γραφείου.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Τι περιλαμβάνει η συνεργασία μας;

Προϋπόθεση για τη συνεργασία μας αυτή είναι να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο τάμπλετ σας ένα από τα παρακάτω λογισμικά (skype, vider, hangouts, whatsApp) και να έχετε μία διεύθυνση email.

eks-apostasews-synedria-diaitologos-diatrofologos-papachristos
Αξιολόγηση

Η διατροφική αξιολόγηση αποτελεί το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη διαχείριση του σωματικού βάρους.

Βελτιστοποίηση

Σε κάθε συνεδρία μας και αναλόγως με το feedback σας το πλάνο διατροφής σας επαναπροσαρμόζεται ώστε να ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας, εξασφαλίζοντας την επίτευξη του στόχου σας!

Διατήρηση Αποτελέσματος

Εφόσον φτάσετε στον επιθυμητό στόχο μέλημά μας είναι η διατήρηση του αποτελέσματος.

Εξατομίκευση

Για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος απαιτείται ο σχεδιασμός ενός πλήρους εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής, το οποίο θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες, τις προτιμήσεις και τους στόχους σας.

Follow up

Με σκοπό την εξασφάλιση του βέλτιστου αποτελέσματος για εσάς, σας παρέχουμε παρακολούθηση ανα τακτά χρονικά διαστήματα.

Τεχνολογία

Προϋπόθεση για τη συνεργασία μας αυτή είναι να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο τάμπλετ σας ένα από τα παρακάτω λογισμικά (skype, vider, hangouts, whatsApp) και να έχετε μία διεύθυνση email.

 

Μπορείς να έχεις αποτέλεσμα

Σωστή διατροφή, σωστή ζωή: Ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης βάρους

papachristos-diaitologos-pagkrati

Μία εξ' αποστάσεως συνεδρία μπορεί να φαίνεται να έχει κάποιες δυσκολίες ωστόσο να θυμάστε πως και στη συγκεκριμένη περίπτωση θα συζητάμε μαζί και θα βρίσκουμε λύσεις που σας ταιριάζουν.

Για τις εξ' αποστάσεως συνεδρίες χρησιμοποιώ προσαρμοσμένη μεθοδολογία ώστε αποφέρει τα ίδια αποτελέσματα με τη δια ζώσης.

Ακολούθησε τη μεθοδολογία μου, μείνε συνεπής στα κίνητρα σου και το αποτέλεσμα είναι στα χέρια σου!

 

Προυποθέσεις

Με ποιο τρόπο γίνεται η εξ’ αποστάσεως συνεδρία;

Μόνη προϋπόθεση είναι να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή, στο κινητό ή στο τάμπλετ σας ένα από τα παρακάτω λογισμικά (skype, viber, hangouts, whatsApp) και να έχετε μία διεύθυνση email. Αν δεν έχετε κάποιο από τα παραπάνω λογισμικά μπορείτε να τα κατεβάσετε εδώ:

• Skype

• Viber

• Hangouts

• WhatsApp

Χρειάζεται να έχω ιατρικές εξετάσεις εντός εξαμήνου, πώς θα τις αποστείλω;

Άν έχετε πρόσφατες (εντός εξαμήνου) αιματολογικές εξετάσεις μπορείτε να μου τις αποστείλετε μέσω email ώστε να γίνει μία πλήρης αξιολόγηση του ιατρικού ιστορικού σας ,το οποίο θα συνεκτιμηθεί για το σχεδιασμό ενός εξατομικευμένου πλάνου διατροφής!

Πώς θα γίνεται η αξιολόγηση της προόδου;

Όπως συνηθίζω να λέω καμία συσκευή δε θα σας αδυνατίσει! Σίγουρα ένας επαγγελματικός εξοπλισμός δεν μπορεί να συγκριθεί με την οικιακή ζυγαριά. Όσον αφορά τη μέτρηση βάρους όμως, η χρήση μιας οικιακής ζυγαριάς αρκεί. Μαζί άλλωστε, θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα ζυγίζεστε ώστε να μπορούμε να αξιολογούμε την πρόοδό σας! Και να θυμάστε ότι η αλλαγή της διατροφικής σας συμπεριφοράς εξαρτάται από τη δική μου συμβουλευτική και τη δική σας συμμόρφωση!

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή με διαφορετικό τρόπο που σας εξυπηρετεί κατόπιν συννενοήσεως!

Διαιτολογικo Γραφεio

Υπηρεσίες

Η εξατομικευμένη διατροφή και η προσωπική επαφή, αποτελούν την βάση της επιστημονικής παροχής υπηρεσιών. Θα περάσετε από το στάδιο που ο διαιτολόγος σας ζυγίζει και σας δίνει ένα πλάνο δίαιτας, σε ένα στάδιο που η παροχή υπηρεσιών περιλαμβάνει συμβουλευτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, οργάνωση και διαχείριση της καθημερινής διατροφής και περιοδικό έλεγχο βάρους.

 

Διαχείριση Βάρους
Οικογενειακή Διατροφή
Κλινική Διατροφή
Αθλητική Διατροφή
Αδυνάτισμα

Στις μέρες μας τα σημαντικότερα ζητήματα υγείας προέρχονται από το υπερβάλλον βάρος. Μειώστε το βάρος σας και διατηρήστε την απώλεια με ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, χωρίς στερήσεις, βασισμένο στις δικές σας ανάγκες, στον τρόπο ζωής σας, τις προτεραιότητες και τις προτιμήσεις.

Διατήρηση Βάρους

Όταν ο στόχος σας επιτευχθεί, τότε η διατήρηση του αποτελέσματος έρχεται στο προσκήνιο! Η διατροφική εκπαίδευση, η συμβουλευτική και το συχνό follow-up (επίβλεψη) αποτελούν βασικά εργαλεία της συνεργασίας μας ώστε να επιτύχετε τη μακροχρόνια διατήρηση του βάρους σας.

Προσθήκη Βάρους

Σωστά διαβάσατε! Η προσθήκη βάρους, όταν απαιτείται, είναι εξίσου σημαντική κι όταν χρειάζεται να γίνει καλό είναι να γίνει με το σωστό τρόπο. Σας παρέχουμε λοιπόν εξατομικευμένα πρόγραμμα διατροφής για αύξηση βάρους αλλά και μυϊκής μάζας.

Πέρα από τα Όρια της Διατροφής

Έχετε κάνει επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες απώλειας βάρους; Έχετε ταυτίσει την έννοια «δίαιτα» με τη «στέρηση». Η ιδέα του πλάνου διατροφής σας αποθαρρύνει; Αν ναι, τότε το πρόγραμμα αυτό είναι για εσάς! Εδώ εστιάζουμε στην απώλεια βάρους μέσω του φυσιολογικού τρόπου διατροφής χωρίς την εφαρμογή ενός πλάνου διατροφής, μέσω συμβουλευτικής, αυτοπαρατήρησης και διατροφικής εκπαίδευσης!

Εγκυμοσύνη

Η σωστή ανάπτυξη του εμβρύου εξαρτάται άμεσα από το βάρος και τη διατροφή της εγκύου. Για το λόγο αυτό ένα ισορροπημένο πλάνο διατροφής, το οποίο θα σας παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, είναι αναγκαίο.

Παιδική & Εφηβική διατροφή

Η σωστή διατροφή στην παιδική και εφηβική ηλικία επηρεάζει τόσο το βάρος όσο και τις διατροφικές συνήθειες στην ενήλικη ζωή. Η κατάλληλη συμβουλευτική και η σωστή διατροφική εκπαίδευση του παιδιού και του εφήβου εξασφαλίζουν σωστή ανάπτυξη και υγιές μέλλον.

Χορτοφαγία

Σχεδιασμός διαιτολογίου για όλες τις ομάδες χορτοφάγων με σκοπό μία χορτοφαγική διατροφή χωρίς ελλείψεις.

Θηλασμός

Ο θηλασμός αποτελεί τη βέλτιστη επιλογή για τη σίτιση του μωρού σας ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του βάρους σας. Ένα κατάλληλα σχεδιασμένο πρόγραμμα διατροφής εξασφαλίζει όλα τα θρεπτικά συστατικά για την επαρκή παραγωγή γάλακτος και την ανάπτυξη του νεογνού.

Τρίτη Ηλικία

Με την πάροδο της ηλικίας η ικανότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών μειώνεται και οι ελλείψεις αυξάνονται. Έτσι, η κατάλληλη διατροφή αποτελεί μονόδρομο για την κάλυψη των αναγκών και τη βέλτιστη υγεία.

Φοιτητή & Εργαζόμενου

Ευέλικτα προγράμματα διατροφής με εύκολα και γρήγορα γεύματα, τα οποία προσφέρουν ενέργεια σε ένα πιεσμένο –χρονικά– ωράριο. Κατάλληλα για φοιτητές αλλά και άτομα στην εργασία τους, με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο.

Παχυσαρκία

Η υπηρεσία αυτή παρέχει διατροφική εκπαίδευση και συμβουλευτική για αποτελεσματική απώλεια βάρους σε χρόνια παχύσαρκους. Δυνατότητα συνεργασίας με την παροχή προγράμματος διατροφής ή και όχι.

Καρδιαγγειακά

Η σωστή διατροφή διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην υγεία της καρδιάς. Η παρούσα υπηρεσία στοχεύει στην εφαρμογή της κατάλληλης διατροφής για την αντιμετώπιση της υπέρτασης, της υψηλής χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.

Πεπτικό σύστημα

Προσαρμογή των διατροφικών συνηθειών στις ιδιαιτερότητες της κάθε νόσου (δυσκοιλιότητα, κοιλιοκάκη, νόσο Crohn, ελκώδη κολίτιδα) με σκοπό την εξάλειψη των συμπτωμάτων και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Σακχαρώδης Διαβήτης

Εξατομικευμένα διατροφικά πλάνα και εκπαίδευση του ατόμου με σακχαρώδη διαβήτη, με σκοπό την απώλεια βάρους, τον καλύτερο έλεγχο του διαβήτη, τη ρύθμιση της γλυκόζης και την ποικιλία στη διατροφή.

Οστεοπόρωση

Διατροφική αξιολόγηση και ειδική προσέγγιση σύμφωνα με σύγχρονες διαιτολογικές συστάσεις για την αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης.

Ουρικό Οξύ

Σχεδιασμός διατολογίου για τη μείωση των επιπέδων ουρικού οξέως (υπερουριχαιμίας) και την πρόληψη εμφάνισης ουρικής αρθρίτιδας και ουρολιθίασης.

Προαγωνιστική Διατροφή

Αξιολόγηση των ιδιαίτερων αναγκών και σχεδιασμός διαιτολογίου για αθλητές και αθλούμενους με σκοπό τη μέγιστη αθλητική απόδοση, την κάλυψη των διατροφικών αναγκών και τη βελτίωση της σύστασης σώματος.

Μεταγωνιστική Διατροφή

Εξατομικευμένη προσέγγιση για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών, την αναπλήρωση των αποθεμάτων και την ταχύτερη ανάρρωση μετά το αγώνισμα.

Διατροφή στον αγώνα

Διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάλογα με το επίπεδο, τη διάρκεια και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες του αγωνίσματος.

Αύξηση μυϊκής μάζας

Σχεδιασμός διαιτολογίου με σκοπό τη βελτιστοποίηση της σύστασης σώματος. Αύξηση μυϊκού διαχωρισμού (γράμμωση) και διατήρηση του μυϊκού ιστού.

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

Διαβάστε την άποψη τους

«Με την άριστη επιστημονική προσέγγιση, την αποτελεσματική διατροφική εκπαίδευση και την κατάλληλη συμβουλευτική σε κάθε βήμα κατάφερα να επιτύχω το διατροφικό μου στόχο!»

- Κωνσταντίνα Μανωλοπούλου

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Ωράριο λειτουργίας

Αν επιθυμείτε μία εξ' αποστάσεως συνεδρία μαζί μου συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας, το λογισμικό επικοινωνίας και τις ώρες που σας εξυπηρετούν και θα επικοινωνήσω μαζί σας άμεσα.
valte-diatrofikous-stoxous-papachristos

Πριν φύγετε...

Κατεβάστε δωρεάν το Tool των στόχων
για να σας βοηθήσει καθημερινά να διαχειριστείτε το βάρος σας!
Με ενδιαφέρει!
«Κι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το Spam! Για το λόγο αυτό δε θα μοιραστώ τα στοιχεία σας. Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε διατροφικές συμβουλές και φυσικά μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε!»
close-link
info@mednutrition.gr     210 75 61 853     Χρεμωνίδου 19 - 21, Παγκράτι