sygkrafh-arthrwn-diaitologos-papachristos

Επικοινωνώ την ισορροπημένη Διατροφή

Από το 2004 μέχρι σήμερα, μοναδικός μου στόχος είναι να ενημερώνομαι και να ενημερώνω το κοινό για την επιστήμη μου! Προσπαθώ καθημερινά να διαβάζω έστω μια έρευνα ή μελέτη στο αντικείμενο μου, ώστε να είμαι όσο το δυνατόν γίνεται up to date στην επιστήμη της διατροφής.

Θα σας παρότρυνα να παρακολουθήσετε τη δραστηριότητα μου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, που σταθερά ενημερώνω και είναι πιο εύκολο και για εσάς να έχετε πρόσβαση.

Youtube: https://goo.gl/xiKJSv
Soundcloud: https://goo.gl/ftTJ3N

diaitologos-diatrofologos-papachristos-skai
papachristos-diatrofologos-thleorash-ant1
diatrofologos-papachristos-thleorash
diaitologos-papachristos-thleoptikh-emfanish
Τηλεόραση

Μπορείτε μέσα από το κανάλι του medNutrition στο youtube να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα τηλεοπτικών εκπομπών, στις οποίες είχα παρευρεθεί ως καλεσμένος και είχα την χαρά να μιλήσω για εξειδικευμένα διατροφικά θέματα.

Δείτε τα εδώ
Ραδιόφωνο

Αποτελεί ένα από τα πολύ αγαπημένα μου μέσα μαζίκης ενημέρωσης. Ένα ιδιαίτερο μέσο, που κυρίως γνώρισα, μιας και ο ίδιος (ως καταναλωτής) δεν ήμουν ποτέ fun αυτού του μέσου, μέσα από μια σταθερή συνεργασία που είχα με τον εξαιρετικό δημοσιογράφο και φίλο, Γιάννη Ιωάννου στο ANT1FM, όπου για περίπου 2 χρόνια είχα μια 10λεπτη ένθεση στην πρωινή εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο. Έπειτα είχα την χαρά να παραβρεθώ και σε άλλες εκπομπές στο SKAI FM και στο Ηλέκτρα FM, συζητώντας με πολύ αξιόλογους δημοσιογράφους.

Ακούστε τις εκπομπές
Έντυπη Ενημέρωση

Συμμετέχω ενεργά με συγγραφή άρθρων σε περιοδικά, όπως το «Ευεξία και Διατροφή» του Ελληνικού Ιδρύματος Γαστρεντερολογίας (ΕΛΙΓΑΣΤ), αλλά και σε εφημερίδες, όπως για παράδειγμα τη «Νέα Σελίδα» με στόχο τη διαρκή ορθή ενημέρωση του κοινού σε επίκαιρα διατροφικά ζητήματα. Παρόλο που πιστεύω περισσότερο στο διαδίκτυο, πολλές φορές προτιμώ να εκτυπώνω κάτι που θέλω να διαβάσω.

Διαβάστε τα εδώ
Facebook

Ένα από τα εργαλεία επικοινωνίας της σωστής διατροφής που χρησιμοποιώ συχνά τελευταία είναι αυτό του livestreaming, επομένως πολύ ευχαρίστως να λάβω μέρος και σε κάποιο δικό σας live streaming ως καλεσμένος εφόσον το κοινό σας ενδιαφέρεται για το χώρο της διατροφής. Πιστεύω πολύ στη ζωντανή και αμφίδρομη επικοινωνία που μας προσφέρει το Facebook.

YouTube

Ευχαρίστως να συμμετάσχω ως καλεσμένος στην εκπομπή σας στο youtube. Πιστεύω ότι είναι η εποχή των vlogers!

Portal

Θα μου άρεσε να συγγράψω κάποιο διατροφικό άρθρο που θα μου ζητηθεί, το έχω κάνει στο παρελθόν το κάνω ήδη όποτε μου ζητείται, θα το κάνω και στο μέλλον. Επίσης προσπαθώ να εμπλουτίζω και να επικαιροποιώ και παλαιότερα άρθρα μου, οπότε υπάρχει και η δυνατότητα αναδημοσίευσης κάποιου που σας ενδιαφέρει.

Δήμος

Η γνώση για τη διατροφή δεν έχει ηλικιακά όρια, γι’ αυτό επιδιώκω συχνά την παρουσία μου σε εκδηλώσεις του δήμου, για παράδειγμα ομιλίες σε ΚΑΠΗ, για τη σωστή διατροφική ενημέρωση με σκοπό την κάλυψη των αυξημένων θρεπτικών αναγκών και αυτών των ομάδων.

Σχολείο

Προσωπικά θεωρώ πως οι βάσεις για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή εδραιώνονται στην παιδική ηλικία. Για το λόγο αυτό, καθ’ όλη τη διάρκεια της διαιτολογικής μου πρακτικής έχω παρευρεθεί ως καλέσμένος σε σχολεία με σκοπό την ενημέρωση των γονέων και των μαθητών για διατροφικά θέματα.

Γυμναστήριο/Ομάδες

Είτε πρόκειται για αθλητή, είτε για αθλούμενο η διατροφή αποτελεί τον πιο καθοριστικό παράγοντα για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Στο πλαίσιο αυτό διατηρώ και επιδιώκω τη συνεργασία μου με γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους αλλά και αθλητικές ομάδες.

 

paris-papachristos-diaitologos-diatrofologos-pagkrati

Θέλετε να σας στέλνω τα νέα μου άρθρα;

Μέσα από το newsletter μου θα λαμβάνετε όλα τα νέα μου άρθρα. Όποιο από αυτό το περιεχόμενο σας φαίνεται ενδιαφέρον και πιστεύετε ότι θα ενδιαφέρει το κοινό σας, μπορείτε να το αναδημοσιεύσετε στο δικό σας μέσο επικοινωνίας!

valte-diatrofikous-stoxous-papachristos

Πριν φύγετε...

Κατεβάστε δωρεάν το Tool των στόχων
για να σας βοηθήσει καθημερινά να διαχειριστείτε το βάρος σας!
Με ενδιαφέρει!
«Κι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το Spam! Για το λόγο αυτό δε θα μοιραστώ τα στοιχεία σας. Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε διατροφικές συμβουλές και φυσικά μπορείτε να διαγραφείτε όποτε επιθυμείτε!»
close-link
info@mednutrition.gr     210 75 61 853     Χρεμωνίδου 19 - 21, Παγκράτι